Ανθοϊάματα Bach

Τα ανθοϊάματα Bach αποτελούνται από 37 ιάματα άγριων λουλουδιών και φυτών, και ένα ίαμα που προέρχεται από το τρεχούμενο νερό πηγής.

Είναι φυσικά παρασκευάσματα που δεν αντιδοτούν οποιαδήποτε άλλη αγωγή ούτε παρουσιάζουν παρενέργειες, κάτι που τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και ασφαλή για χρήση από ολόκληρη την οικογένεια, εδώ και 80 χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα σύστημα συμπληρωματικής θεραπείας που σκοπό έχει το ευ ζην, μέσω της εξισορρόπησης των συναισθημάτων και της αποφυγής των περιοριστικών πεποιθήσεων

Ανακαλύφθηκαν από τον Dr Edward Bach, έγκριτο γιατρό, ερευνητή και ομοιοπαθητικό, ο οποίος πίστευε ότι η συναισθηματική ευζωία είναι το κλειδί στη γενικότερη υγεία όλων μας. Το κάθε ίαμα σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο συναίσθημα και στο σύνολό τους αποσκοπούν στο να βοηθήσουν το άτομο να διαχειριστεί οποιαδήποτε συναισθηματική απαίτηση της καθημερινής ζωής, αφού συλλογικά μπορούν να δώσουν πάνω από 9.000.000 συνδυασμούς, έναν για κάθε πιθανό αρνητικό συναίσθημα ή εδραιωμένη κατάσταση του μυαλού.

Ο θεραπευόμενος μπορεί να λάβει τα ανθοϊάματα σε σταγόνες για λήψη από το στόμα, μεμονωμένα ή και σε μίγμα. Η πρωτοτυπία και αποτελεσματικότητά τους έγκειται στη μοναδική μέθοδο παρασκευής τους, την οποία ανακάλυψε μετά από μακροχρόνια κλινική έρευνα ο Dr Bach, ο οποίος κατάφερε να μεταφέρει μέσω του νερού το ενεργειακό αποτύπωμα του κάθε συγκεκριμένου άνθους, ενώ η υψηλή τους αραίωση κάνει τη χημική τους σύσταση να παραμένει σε σχεδόν μη ανιχνεύσιμες ποσότητες.

Η δράση τους είναι ιδιαίτερα λεπτοφυής, υποστηρικτική και ήπια. Ο θεραπευόμενος παρατηρεί τη ζωή του να ανθίζει από μέσα προς τα έξω, βιώνει χαρά, νοητική και συναισθηματική ισορροπία και παίρνει μεγαλύτερο νόημα από την κάθε επιλογή του, σε κάθε βήμα του.

Ατοµική Συνεδρία και εκπαιδευτικά σεµινάρια!

Αντιµετωπίστε τώρα φυσικά, µε τα Ανθοϊάµατα Bach τη συγκινησιακή αναστάτωση όπως πανικός, άγχος, φόβος, ανασφάλεια. Χωρίς Παρενέργειες!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας
ή ρωτήστε μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χρυσαλλίδος 13
Ν.Χαλκηδόνα, Αθήνα
Τ.Κ. 143 43

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK