Ηλεκτροβελονισμός

Για το δυτικό κόσμο o βελονισμός υπήρξε για πολλά χρόνια μέθοδος θεραπείας ακατανόητη. Σήμερα όμως έχει μπει σε αρκετά νοσοκομεία, ενώ η αποτελεσματικότητά του, ειδικά σε παθήσεις, όπως η κεφαλαλγία, η οσφυαλγία ,το αυχενικό σύνδρομο, η διακοπή εθισμών (κάπνισμα, βουλιμία,αλκοόλ) θεωρείται αδιαμφισβήτητη.

Σύμφωνα με τη θεωρία
της κινέζικης ιατρικής…

…προϋπόθεση για μια υγιή διαβίωση γεμάτη ευεξία, είναι η ισορροπημένη ροή ενέργειας. Η ενέργεια στο ανθρώπινο σώμα ανέρχεται περίπου σε 7000 αμπέρ, τιμή η οποία μπορεί να μετρηθεί και σταδιομετρικά. Για όλες τις λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, σωματικές, νοητικές και ψυχικές, καταναλώνεται ηλεκτρική ενέργεια.

Στην περίπτωση λοιπόν του Ηλεκτροβελονισμού, αντί για βελόνες, χρησιμοποιούνται ειδικά προσαρμοσμένοι παλμοδότες οι όποιοι προσθέτουν επιπλέον ενέργεια στον οργανισμό.

Προσθέτοντας ενέργεια στον ανθρωπινό οργανισμό, ο Ηλεκτροβελονισμός μέσω χημικού μετασχηματισμού ερεθίζει τα κύτταρα προκαλώντας την ανανέωσή τους. Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε κύτταρο στο σώμα μας διαθέτει ένα ισχυρό ηλεκτρικό πεδίο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην αυτοεξισορρόπηση και εναρμόνιση του οργανισμού.

Για την εφαρμογή του Ηλεκτροβελονισμού χωρίς βελόνες υπάρχουν σύγχρονες συσκευές αυτοθεραπείας με ειδικά εξαρτήματα. Με αυτόν τον τρόπο ο ειδικός επιτυγχάνει τον ερεθισμό των διαφόρων αντανακλαστικών σημείων χωρίς κανένα τρύπημα.

Ποιος είναι ο σκοπός του Ηλεκτροβελονισμού;

Σκοπός του Ηλεκτροβελονισμού και του Βελονισμού είναι να ενεργοποιήσει τις θεραπευτικές δυνάμεις που κρύβει ο ίδιος ο οργανισμός μας και να “αφυπνίσει” τους αμυντικούς του μηχανισμούς δρώντας παράλληλα και συμπληρωματικά με την φαρμακευτική μας αγωγή έτσι ώστε να πετύχει γρηγορότερα και καλυτέρα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Δεν υποκαθιστά με κανένα τρόπο τον ιατρό που μας παρακολουθεί και Δεν επιτρέπεται να διακόπτουμε η να τροποποιούμε την φαρμακευτική μας αγωγή παρά μόνο μετά από συνεννόηση με τον αντίστοιχο ιατρό.

Πλεονεκτήματα Ηλεκτροβελονισμού:

Εντελώς ακίνδυνη μέθοδος

Αποφυγή τρυπήματος από βελόνες

Δεν τραυματίζει το δέρμα και αποφεύγεται ο έντονος ερεθισμός του από το τρύπημα

Ακριβέστερος εντοπισμός του βελονιστικού σημείου και μέτρηση της ενέργειάς του

Δίνει την ακριβή δόση ενέργειας που χρειάζεται ο οργανισμός

Με τα ειδικά εξαρτήματα του διευρύνει το θεραπευτικό φάσμα

Άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) ο βελονισμός εφαρμόζετε στις εξής ενδείξεις:

 • Μυοσκελετικό
  Παθήσεις Σπονδυλικής στήλης ,Αυχενοβραχιόνιο Σύνδρομο, περιαρθρίτιδα ώμου, Ισχιαλγία-Οσφυαλγία, Lumbago,τενοντίτιδες, οστεοαρθρήτιδες, Ρευματικοί πόνοι κ.α.
 • Γεννητικό σύστημα
  Δυσμηνόρροια ,υπογονημότητα ,μειωμένη σεξουαλικότητα, στυτική δεισλειτουργία, πόνοι γεννητικών οργάνων συμπτώματα εμμηνόπαυσης κ.α.
 • Νευρικό σύστημα
  Οξείες η χρονιές Κεφαλαλγίες Ημικρανίες, Ιλιγγοι Εμβοές, Μουδιάσματα και τρόμος άκρων ,Σπασμοί, Αφωνία, Τικ ματιών στόματος,Νευρογενή ουροδόχο κύστη κ.α.
 • Αναπνευστικό σύστημα
  Οξεία ιγμορίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα,Βρογχικό άσθμα, Αλλεργίες Βράχνος φωνής κ.α.
 • Ψυχικές παθήσεις
  Φόβος, μελαγχολία, κατάθλιψη, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.α.
 • Γαστρεντερικές παθήσεις
  Σπασμός Οισοφάγου, οξεία και χρόνια γαστρίτιδα, Υπερδραστηριότητα Στομάχου, Οξύ και χρόνιο Δωδ/κό Έλκος, Τυμπανισμός εντέρου, Οξεία και χρόνια Δυσκοιλιότητα και Διάρροια, κ.α.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει σε καταστάσεις οπού ο ηλεκτροβελονισμός βρίσκει σπουδαία αποτελέσματα όπως:

 • Απεξάρτηση ουσιών (κάπνισμα, αλκοόλ, κ.α.) και έλεγχος της όρεξης (βουλιμία,παχυσαρκία και αδυνάτισμα)
 • Αισθητική: Ρυτίδες προσώπου, σακούλες κάτω απο τα μάτια, πρησμένα βλέφαρα, αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρων, αδυνάτισμα κ.α
 • Φυσικό Dopping (ενεργοποίηση) σε αθλητές μαθητές και ηλικιωμένους που νιώθουν σωματική και ψυχική εξάντληση

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας
ή ρωτήστε μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χρυσαλλίδος 13
Ν.Χαλκηδόνα, Αθήνα
Τ.Κ. 143 43

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK