Βεντούζες

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ (CUPPING)

Οι βεντούζες είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην τοποθέτηση ποτηριών στο δέρμα. Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι αυτή η μέθοδος προέρχεται από την Κίνα, όμως οι πρώτες αναφορές υπάρχουν στα κείμενα του Ιπποκράτη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην Ελλάδα οι βεντούζες είναι τόσο διαδεδομένες και χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης. Και φυσικά πλέον τις χρησιμοποιούν και οι αθλητές !
Οι βεντούζες διεγείρουν τη ροή του αίματος στην περιοχή που εφαρμόζονται και με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η αιμάτωση και η οξυγόνωση των ιστών. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούνται για τη χαλάρωση των καταπονημένων μυών.

Επίσης, οι βεντούζες μπορεί να είναι χρήσιμες για τη μείωση του στρες και των αρνητικών επιπτώσεων του.

Σε τι ωφελούν οι Βεντούζες;

Οι αθλητές τις χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο καθώς μειώνουν τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μύες και προσφέρουν χαλάρωση. Επιπλέον, βοηθάνε στα αναπνευστικά προβλήματα.

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη είναι η συμβολή στη πέψη καθώς μειώνουν το άγχος και το στρες τα οποία ευθύνονται, πολλές φορές, για την κακή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Στο κέντρο μας χρησιμοποιείται η σύγχρονη μέθοδος δίχως την χρήση φωτίας.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας
ή ρωτήστε μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χρυσαλλίδος 13
Ν.Χαλκηδόνα, Αθήνα
Τ.Κ. 143 43

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK